Проекти

АБ Градбапроект – ДООЕЛ нуди широк опсег на услуги од областа на градежништвото и градежното занаетчиство:

 

  • изведба на целосни станбени и нестанбени објекти
  • изработка на армиранобетонски конструкции
  • армирачки работи
  • фасадерско – ѕидарски работи
  • молерофарбарски работи
  • водоводни и канализациски мрежи во населени и воннаселени места
  • кровопокривачки работи
  • вршење на услуги со машини како утовар, истовар, ископ, порамнување и сл.

 

 

Текст

Квалитет пред се!

АБ Градбапроект - ДООЕЛ

Можете да нé следите и на Facebook!

Календар

December 2023
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031