За нас

Локација на нашиот градежен плац на ул.Илинденска бб:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„АБ Градба проект – ДООЕЛ“ е основана во 2005 година од страна на дипл. градежен инж. Стоименовски Перо. Од тогаш успешно е пласирана на пазарот на градежништво во Источна Македонија.

Компанијата има 35 вработени, од кои 2 се дипломирани градежни инженери, и располага со соодветна механизација за брзо и ефикасно извршување на градежните работи.

Текст

Квалитет пред се!

АБ Градбапроект - ДООЕЛ

Можете да нé следите и на Facebook!

Календар

July 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031