Галерија

 

Објекти кои моментално се во изведба

naslovna1022     galerija102      IMG_2426

naslovnaaaa     galerija105      galerija103

galerija104     naslll      galerija101   

IMG_2515

 

Изградба на ПАЗАР – Општина Македонска Каменица

          

          

Изградба на хала

          

          

nova1

 

АБ Градбапроект ДООЕЛ

          

     

Изградба на индивидуална куќа

          

Изградба на камбанарија – Општина Македонска Каменица

          

          

          

Изградба на индивидуална куќа – Општина Македонска Каменица

           

Изградба на индивидуална куќа

          

          

 

 

Текст

Квалитет пред се!

АБ Градбапроект - ДООЕЛ

Можете да нé следите и на Facebook!

Календар

July 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031